captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

mollhausen-txtLogo

Møllhausen

Møllhausen ble startet av Johan Møllhausen i 1853. Fra den første adressen i Karl Johans gate 17, vokste virksomheten til å bli Norges største bakeri, konditori og restaurantkjede opp gjennom 1900-tallet. I årenes løp ble selskapet en del av Bakers. Det er derfor et tradisjonsrikt navn som nå føres videre. Bakehuset Møllhausen har to avdelinger.

Avdeling Økern

Møllhausen Økern i Oslo er Bakehusets største bakeri, og er et bakeri med lange tradisjoner. Selv om det er stort, er det på mange måter mange små bakerier under samme tak, hvor vi baker brød, boller, rundstykker og wienerbrød.

Avdeling Furuset

Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som også var en kjent baker i Oslo. Han åpnet sitt bakeri på Tøyen i Oslo i 1881 og hadde mange utsalg og serveringssteder i byen. Bakeriet ble en del av Bakers i 2006. I dag er vi spesialister på rustikke steinovnsbrød og konditorene våre tryller frem de lekreste kaker.

Ved Bakehuset Møllhausen lager vi alle de populære brødtypene og  lokale klassikere som Markabrødet, Grovbrød og Vålerengabrødet.

Hilsen bakerisjefene
Arild Aamodt (Avd.Økern)
Brian Larsen (Avd.Furuset)

Kontakt Oss

Dersom du har spørsmål, synspunkter eller en reklamasjon angående våre produkter, eller av andre grunner ønsker å kontakte oss, kan du fylle ut skjemaet.

Møllhausen
Haslevangen 40, 0579 Oslo
SALGSKONTOR:
Tlf.: 22880399 (Åpent hverdager mellom 08-16)


captcha Fyll inn koden i feltet under:
captcha