captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

1753

Ny brødserie i SPAR

Som Norges eldste bakeri har Bakehuset tradisjoner helt tilbake til 1753. Nå lanseres en helt ny brødserie, tilgjengelig i alle SPAR-butikker og for Joker og Nærbutikken.

Brødserien 1753 spiller på våre lange tradisjoner med å bake smakfulle og saftige brød med kvalitet – slik det er gjort i over 260 år. Bakehuset har Norges eldste bakeri i familien!

1753_web_artikkel

1753-serien består av Havrebrød, Gulrotbrød og Rugbrød, hvor de to førstnevnte er halvgrove varianter. Rugbrødet er ekstra grovt med en grovhetsprosent på 78. Alle brødene bakes hver natt på ditt lokale Bakehuset-bakeri og ankommer din butikk grytidlig om morgen.
Alle brødene passer ypperlig til både frokost, lunsj og kvelds, eller til påsmurt i matpakken – eller til gjestene.

Lite slår smaken av ferske brød – god appetitt!

Detaljert informasjon om ingredienser og næringsinnhold i 1753-brødene får du ved å klikke på produktene.

1753 Gulrotbrød1753 Havrebrød1753 Rugbrød

Historisk tilbakeblikk:

Det startet i Bergen tirsdag den 8. mai 1753. Da åpnet Hans Kleinow Martens dørene til den gamle bakerigården han fikk av sin far, den tyske mesterbakeren Detlef Martens, og gjorde umiddelbar suksess med sine gode brød. Siden slo bakeribedriften seg sammen med andre bakeribedrifter, som for eksempel kjente Møllhausen i Oslo.

Etter hvert sluttet flere bakerier seg til. Trondheim, Molde, Nordfjordeid, Haugesund, Bryne, Lillesand, Larvik og Brumunddal, er sammen med Martens og Møllhausen det vi i dag kaller familien Bakehuset.

Bakehuset har tatt historien med oss inn i dagens bakeri. Det brukes ikke lenger vedovner, men brødet lages fortsatt på den samme måten det alltid er gjort. Det spiller ingen rolle om det er Havrebrød, Rugbrød eller Gulrotbrød – brødet må bakes ordentlig.

Deigen blandes, eltes, heves og stekes – slik det har blitt gjort av våre bakere siden 1753.