captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

En glad og fargerik hverdag, slik er det også i Bakehuset!

God stemning, ekstra kos – også i hverdagen. Vi roper HURRA! og bygger opp om god og lys stemning – enten om du er på ferie eller jobb, i sol eller regn, på land eller vann – sommer eller vinter.

Alle

HURRA! Kanelsnurrer

Små, myke og saftige kanelsnurrer som smaker skikkelig godt! – så godt at man må rope HURRA! Perfekt på stranden, ute på tur, eller som reisefølge – eller hvis du bare har lyst til å kose deg litt.

kanelsnurrer

HURRA! Sjokoboller

Boller er en naturlig del av HURRA!– serien. Det er jo så godt! Boller med deilige, små biter av sjokolade, sjokoboller, smiler bredt når de får være på turen.

3802_Hurra-Sjokoboller

HURRA! Hveteboller

Glade hveteboller nytes på farten, på ferien, på turen eller i farten – påsmurt, eller rett og slett som de er. Boller er en naturlig del av HURRA!– serien. Det er jo så godt!

3800_Hurra-Hveteboller

HURRA! Rosinboller

Glade hveteboller med rosiner er en klassiker. Boller er en naturlig del av HURRA!– serien. Det er jo så godt!

3801_Hurra-Rosinboller

HURRA! Hvetestang

En lun sommerdag sammen med familie, venner eller naboer – HURRA! Hvetestang er klassikeren du vil servere til kaffen igjen og igjen.

10016_Hurra-Hvetestang pack

HURRA! Pølsebrød

Fest for liten og fest for stor, hverdag eller  helg – hele sommeren til ende! HURRA! Glade pølsebrød smiler bredt og er en hyggelig og god gjest til bursdagsfesten, selskapet eller grillingen.

 

 Bilde2

HURRA! Burgerbrød

HURRA! Burgerbrød med sesam er en hyggelig gjest til sommergrillingen – god og glad.

7233_Hurra-Burgerbrod-uten sesam

HURRA! Blåbærsnurrer

Små, myke og saftige blåbærsnurrer – med en frisk og søt smak av blåbær – så gode at man må rope HURRA! Perfekt på stranden, ute på tur, eller som reisefølge – eller hvis du bare har lyst til å kose deg litt.

10197_blåbærsnurrer