bakt uten gluten7
scribble_coffee

Espressokake

15
biter
389,-
20
biter
499,-

Kombinasjonen av saftig mandelbunn, fyldig sjokoladeganache og luftig espressokrem gjør at denne kaken smelter på tunga! Dette er kaken som kan settes frem både til mindre og større kakebord.

Denne kaken er bakt uten gluten. Siden den bakes i våre konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten.

Bunn: Mandelbunn
Fyll: Sjokoladeganache
Topp: Espressokrem
Dekor: Sjokoladedryss

Ingredienser

Ingredienser: SJOKOLADEGANACHE (fløte, kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (E322- soyalecitin), vaniljearoma), ESPRESSOKREM (fløte, sukker, espressokaffe), MANDELBUNN (mandler, melis, eggehvite, hevemiddel (E450, E500, E336), maisstivelse), SJOKOLADEDRYSS (sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (m/melk), emulgator (E322- soyalecitin), vaniljearoma)

Kan forekomme spor av: Gluten

Næringsinnnhold pr. 100 gr.

Energi (kj/kcal) 1790/429
Fett 24,7g
Mettede fettsyrer 2,6g
Karbohydrater 40,3g
Sukkerarter 32,2g
Kostfiber 3,3g
Protein 9,7g
Salt 0,3g

Alle våre konditorvarer er bakt lokalt på våre konditorier.

Bakt i Norge