bakt uten gluten9
scribble_cake

Suksessterte

20
biter
539,-

Denne klassikeren kommer med mandelbunn og et godt lag med en rund og god eggekrem. Det hele toppes med sjokolade.

den_sote_kunst

Denne kaken er bakt uten gluten. Siden den bakes i våre konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten.

Bunn: Mandelbunn
Fyll: Eggekrem
Dekor: Sjokolade

Ingredienser

MANDELBUNN (mandler, melis, eggehvite), EGGEKREM (sukker, kremfløte, eggeplommer, meierismør (fløte, salt, melkesyrekultur, vitamin D (kolekalsiferol)), PYNT (sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (m/melk), emulgator (E322-soyalecitin), vaniljearoma).

Kan forekomme spor av: Soya, nøtter, gluten

Næringsinnnhold pr. 100 gr.

Energi (kj/kcal) 1790/429
Fett 24,7g
Mettede fettsyrer 2,6g
Karbohydrater 40,3g
Sukkerarter 32,2g
Kostfiber 3,3g
Protein 9,7g
Salt 0,3g

Alle våre konditorvarer er bakt lokalt på våre konditorier.

Bakt i Norge