vaniljedrøm u gluten
scribble_cake

Vaniljedrøm uten gluten

15
biter
525,-
20
biter
675,-

Dette er en frisk og god vaniljekremkake. Først ligger en mandelbunn, så et godt lag vaniljekrem under en glutenfri sukkerbunn. Det hele toppes med skogsbær. Bærene forsegles til slutt med med et tynt lag frisk gelé.

Denne kaken er bakt uten gluten. Siden den bakes i våre konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten.

Ingredienser

Ingredienser: VANILJEKREM (vann, sukker, kjernemelk, vegetabilsk fett (kokos, palmekjerne, palme, sheakjerne), modifisert maisstivelse (E1442), konserveringsmiddel (E202), salt, aroma, farge (E160a, E101)), MANDELBUNN (mandler, melis, eggehvite, hevemiddel (E450, E500, E336), maisstivelse), SKOGSBÆR (bjørnebær, blåbær, bringebær, rips, solbær), GELE (vann, sukker, glukosesirup, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), farge (E120), konserveringsmiddel (E202)), GLUTENFRI KAKEBUNN (egg, maisstivelse, sukker, risstivelse, vann, hevemiddel (E450, E500), dekstrose, emulgatorer (E475, E471), salt, aroma, farge (E101, E160a)), FLØTEKREM (fløte, sukker, vann, herdet palmekjerneolje, stabilisator (E407, E422, E464, E466), emulgatorer (E322 soyalecitin, E435, E491), salt, vaniljeekstrakt, aroma, farge (E160a)).

Næringsinnnhold pr. 100 gr.

Energi (kj/kcal) 1277/306
Fett 19,3g
Mettede fettsyrer 11,7g
Karbohydrater 27,8g
Sukkerarter 19,5g
Kostfiber 0,6g
Protein 5,0g
Salt 0,1g

Alle våre konditorvarer er bakt lokalt på våre konditorier.

Bakt i Norge