captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

Landeveis – Gulrotbrød med gulrot fra Larvik

Skjermbilde_gulrotbrød med tekst

Vestfold kalles ofte for «Norges kjøkkenhage».

Med sitt milde klima og gode jordsmonn er Vestfold svært godt egnet for grønnsaker. Det gjelder spesielt for områdene langs kysten og Vestfold-raet. Rett utenfor Larvik ligger gården Ringdal, og her fant vi de søte og gode gulrøttene vi benytter i brødet vårt.

Gården drives av Birgitte og Ole Andreas Ringdal Brekke, som ivrer etter å levere de beste råvarene hver eneste dag. Resultatet er et Halvgrovt Brød (32%) med 10% gulrot fra Ringdal i Larvik. Gulrot gir en saftig og søtlig smak til brødet. Det passer ekstra godt med lyst kjøttpålegg, ved siden av en deilig varm suppe, eller som en smakfull clubsandwich.

Brødserien Landeveis er inspirert av norske råvarer, og utviklet for å få frem den beste smaken. Den består av Rugbrød, Byggbrød, Havrebrød og Gulrotbrød. Brødene har alle sin lokale historie og veier 750g. Du finner brødene i din MENY-butikk.

Ingredienser i Gulrotbrød med gulrot fra Larvik:

Hvetemel, vann, sammalt hvete (17,8 %), gulrot fra Larvik (10,0 %), gresskarkjerner, linfrø, sesamfrø, gjær, vegetabilsk olje og –fett (rapsolje, herdet raps og kokos), salt, maltekstrakt av bygg, hvetegluten, eddik, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.

Kan forekomme spor av: Soya, melk.

Inneholder følgende allergener: Gluten, sesamfrø.

Grovhetsprosent: 32 %.

Ferdigvekt: 750g

Næringsinnhold Pr. 100g Pr. skive á 35g
Energi kJ/kcal 1087/260 381/91
Fett g 6,4 2,3
Mettede fettsyrer g 0,8 0,3
Karbohydrater g 37,6 13,1
Sukkerarter g 1,7 0,6
Kostfiber g 5,1 1,8
Protein g 9,9 3,5
Salt g 1,1 0,4