Kransekake

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Kransekake

Kransekake

Festkaken med stor F! Kransekake har en naturlig plass på kakebordet ved spesielle festligheter.

Vår kransekake bakes med mandler og eggehvite etter tradisjonell oppskrift. Pynt kransekaken slik at den matcher din spesielle anledning og velg mellom ulike farger på knall. Hvit, rosa, blå eller standardfarge?

Denne kaken er bakt uten gluten. Siden den bakes i våre konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten.

kr 409,- (18 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Tilpass kaken

KNALL (maks 1 stk)
Du må velge 1

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Kransekake består av:

(Sukker, mandler, eggehvite, glukosesirup, fuktighetsbevarer (E965), maltodekstrin, eddik, rismel, potetstivelse og konserveringsmiddel (E200, E219))

Kan forekomme spor av: gluten, soya, melk, andre nøtter, sesamfrø

Næringsinnhold

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold pr. 100g

Energi kj/kcal
1763/421
Fett g
16
Mettede fettsyrer g
1,4
Karbohydrater g
61,5
Sukkerarter g
56,3
kostfiber
3,7
Protein g
7,4
Salt g
0,1

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.