Glutenfri

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Glutenfri

Bakehuset har i lengre tid jobbet målrettet for å få frem gode glutenfrie produkter.

Publisert

Ferskt Kjernebrød og Fersk Loff ble lansert i februar 2015. Tilbakemeldingene fra fornøyde og engasjerte kunder var massive – og for å dekke etterspørselen etter smakfulle glutenfrie brød etablerte vi et helt nytt glutenfritt bakeri. I februar 2017 utvidet Bakehuset sitt glutenfrie sortiment med Kjernerundstykker og skåret Havrebrød til frysedisken/fryseskapet i butikk.

Det som startet som et startet som et testprosjekt i 8 butikker, er nå blitt en suksess i over 700 butikker.

Du finner de i alle landets MENY-butikker, samt en rekke KIWI- SPAR- og Joker-butikker.

Høsten 2017 lanserte vi også Glutenfrie Sjokolademuffins og Glutenfrie Eplemuffins. Selges fra frysedisk!

Relevante produkter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer