Mel- og kornmerking

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Mel- og kornmerking

For at du lett skal få oversikt over hva et produkt inneholder, har de fleste av våre produkter en oversikt over hvilke mel- og kornsorter de inneholder.

Publisert

Mange er allergiske eller ømfintlige for enkelte matvarer eller ingredienser i matvarer. For noen kan selv små spor av mat som de ikke tåler gi alvorlige allergiskereaksjoner. Den viktigste behandlingen er å holde seg helt unna eller å spise minst mulig av de matvarene som gir reaksjoner.

I Bakehuset har vi rutiner for baking og merking av våre bakervarer, slik at ingredienser som kan være allergifremkallende står på emballasjen. Det er viktig for oss at alle som har cøliaki, allergi eller intoleranse for noen av ingrediensene ikke blir utsatt for noe de ikke tåler.

Hver brødpose fra oss blir tydelig merket med hva brødene inneholder. Alle ingredienser som ifølge myndighetene kan være allergifremkallende er uthevet i ingredienslisten. På slutten av listene står det også hvilke allergifremkallende ingredienser brødene våre kan inneholde spor av. Det kan være spor av soya, melk, sesamfrø, egg og nøtter. Dermed kan du være sikker på at du ikke får i deg noe du ikke tåler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer