En premium brødnyhet fra Bakehuset

Gå til hovedinnhold Gå til meny

En premium brødnyhet fra Bakehuset

Denne høsten lanserer vi noe helt nytt i Bakehuset. Bakerens Utvalgte er en brødserie laget med de beste råvarene og med kjærlighet til håndverket.

Når du skal bake skikkelige brød er det spesielt tre ting som er viktig: godt håndverk, tid og gode råvarer. Og litt kjærlighet, da. I Bakehusets helt nye brødserie, Bakerens Utvalgte, finner du alt dette. 

Amund Skrutvold er bakermester og produktutviklingssjef i Bakehuset. Han er skikkelig stolt over de nye brødene som nå lanseres.

– Kvalitetskravene i den nye brødserien er knallharde, og her er det kun de beste brødene kommer seg gjennom nåløyet. Bakerens Utvalgte brød bakes med nøye utvalgte råvarer og på råvarenes premisser, forteller den stolte bakeren.

Å bake godt brød tar tid, men det er det verdt

Det har tatt nesten ett år å utvikle den nye brødserien, for i her er kun det beste godt nok.

– Å utvikle nye brød er litt som å lage vin. Det krever kunnskap, tålmodighet og et øye for detaljer. Vi jakter alltid på den perfekte smaken, munnfølelsen og aromaen, og vi gir oss ikke før vi finner den, legger Skrutvold til.

I Bakerens Utvalgte har Bakehuset endelig funnet de beste brødene. Bakt med hendene, ved hjelp av de beste råvarene og med god tid. Slik kan du være trygg på at du får den beste smaksopplevelsen når du velger et brød merket med Bakerens Utvalgte.

Bakerens Utvalgte finner du i KIWI- og MENY-butikker over hele Norge, med unntak av Nord-Norge.

Les også: Bli kjent med våre nye brød

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer