Grunnene til at ditt favorittpålegg vil smake enda bedre på dette brødet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Grunnene til at ditt favorittpålegg vil smake enda bedre på dette brødet

Enten du har et favorittpålegg eller ikke, så begynner faktisk en god brødskive med et godt brød. Og nå har det kommet en ny og smakfull valgmulighet under pålegget.

Nyheten Bakerens Utvalgte Sesam- & Solsikkebrød er bakt på surdeig av rug som gir en balansert og rund smak og en luftig krumme. Brødet har mye smak i skorpen, der røstede hvite og sorte sesamfrø gir en god nøtteaktig smak, mens solsikkefrø gir tyggemotstand og smak til krummen. Sesam-& Solsikkebrød har 60 prosent grovhet og er nøkkelhullmerket. Til sammen gir dette en smaksrik brødopplevelse uansett hvilket pålegg du skulle foretrekke.

Bakerens Utvalgte er en serie brød hvor fokuset er gode råvarer og lange liggetider. Dette gjør at smak og aroma får utviklet seg til smakfulle brød som er saftige inni og har god skorpe utenpå. Og det helt nye brødet i denne serien er noe bakermesterne og produktutviklerne i Bakehuset er stolte av.

Les også: Derfor begynner en god brødskive med et godt brød

Tre nye påleggsfavoritter til inspirasjon

Fortsett gjerne å nyte de påleggene du vanligvis foretrekker på Bakerens Utvalgte Sesam- & Solsikkebrød. Men skulle du trenge nye opplevelser også på påleggsfronten, byr vi her på tre påleggsvarianter som selvsagt smaker utmerket på dette brødet.

1. Sesam- og solsikkebrød med parmaskinke

2 Sesam- og solsikkebrød med parmaskinke_kompr.jpg

2. Bakerens utvalgte rekeskive

1 Bakerens utvalgte rekeskive__kompri.jpg

3. Sesam- og solsikkebrød med kremost og tomat

3 Sesam og solsikkebrød med kremost og tomat_komprimert.jpg

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer