Hjemmestekt

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Hjemmestekt

«Hjemmestekt»-serien består av brød, ciabatta og focacicca som du enkelt steker ferdig i ovnen hjemme. Så godt og velduftende enkelt!

Brødene er gode til både helgefrokoster, i ferier - eller når du vil ha helt nystekt brød til kveldsmaten, eller som tilbehør til middagen.

Fra du setter brødet inn i forvarmet ovn, tar det bare noen minutter til du har et nystekt og velduftende brød klart - mens du venter kan du dekke på bordet og finne fram resten av måltidet.

Hjemmestekte brød på 8 minutter

Mykt og saftig brød med solsikkekjerner i Bakehusets «Hjemmestekt»-serie. Stekes ferdig hjemme i forvarmet ovn (over- og undervarme) på 210 grader i 8-10 minutter. Fukt brødet med litt vann før det stekes for å få en ekstra sprø skorpe.

solsikke_merkevareside.jpg

Les mer om prouktet--> Lettstekt solsikkebrød

Saftig loff med valmuefrø Bakehusets «Hjemmestekt»-serie. Stekes ferdig hjemme i forvarmet ovn (over- og undervarme) på 210 grader i 8-10 minutter. Fukt brødet med litt vann før det stekes for å få en ekstra sprø skorpe.

loff_merkevareside.jpg

Les mer om produktet--> Lettstekt loff

Hjemmestekt på 4 minutter

Ciabatta 4pk er bakt med fordeig og høyt vanninnhold, noe som gir et luftig og mykt produkt med mye smak. Smaker godt som sandwichbrød, eller som tilbehør til salater, tapas eller andre middagsretter.

ciabatta_merkevareside.jpg

Les mer om produktet--> Ciabatta - Hjemmestekt

«Hjemmestekt» focaccia: En saftig focaccia som passer ypperlig som tilbehør til grill, supper, salater, tapas og gryteretter. Varmes i kun 4 minutter på grillen!

focaccia_merkevareside.jpg

Les mer om produktet--> Focaccia - Hjemmestekt

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer