Ti skiver som gjør turen god

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Ti skiver som gjør turen god

Her er turskivene som gjør godt for kropp og sinn. Ut på tur, aldri sur!

Høsten er en koselig tid, og vi har mange kvelder med innekos som venter oss. Men høsten betyr like fullt fantastiske uteopplevelser og turer i skog og mark. Frisk luft, vakre farger og ikke minst turglede og mye aktivitet! Da er det viktig at turskivene smaker godt og gir deg det du trenger av energi og overskudd.

Kom-deg-ut-dagen

Et sunt kosthold og fysisk aktivitet går hånd i hånd, derfor samarbeider Bakehuset med Møllerens og Den Norske Turistforening (DNT) om brødserien Naturlig Sunt til det turglade norske folk.

Søndag 2. september har du mulighet til å bli med på «Kom deg ut-dagen» i regi av DNT. Over hele landet arrangeres det turer og aktiviteter, for alle som ville komme seg ut oppleve naturen.

Finn arrangementet der du bor og bli med ut!

Foretrukket turpåfyll

Godt påfyll kommer i mange former, og grove og ekstra grove brødskiver er av mange foretrukket turpåfyll. Det er ikke uten grunn. Brød smaker godt og er en stor og viktig kilde for mange næringsstoffer som kroppen vår trenger. Gjennom brødet får du i deg proteiner, vitaminer, mineraler, karbohydrater, fiber og fett.

Vi har satt sammen noen tips til gode turskiver, turskiver med brødserien Naturlig Sunt, som gjør godt for kropp og sinn og er enkle å lage.

God tur!

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer