Stek ferdig i ovnen hjemme!

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Stek ferdig i ovnen hjemme!

Nystekt er en serie med brød og rundstykker som du enkelt steker ferdig i ovnen hjemme på fire eller åtte minutter. Du finner den hos KIWI.

«Nystekt»-serien består av flere forskjellige typer brød. Brødene kan oppbevares hjemme i inntil seks dager før du steker dem ferdig, og er gode til både helgefrokoster, i ferier - eller når du vil ha helt nystekt brød til kveldsmaten, eller som tilbehør til middagen.

Fra du setter brødet inn i forvarmet ovn, tar det bare noen minutter til du har et nystekt brød klart - mens du venter kan du dekke på bordet og finne fram pålegget.

Brødene i Nystekt-serien er litt mindre i størrelsen enn tradisjonelle brød, slik at du skal rekke å spise opp hele brødet mens det er nystekt og ferskt.

Nystekte brød på 8 minutter

Grovbrød:

Nystekt-pa-8-minutter-Grovbrod-pasmurt-med-gulost-salat-og-paprika_komp.jpg

Grovbrød bakt på hvete og rug med havregryn som dekor. Brødet har 58 prosent grovhet (tre kaker på grovhetsskalaen), og passer derfor perfekt til hverdagsmåltidet eller til deg som foretrekker grovt brød også i helgen.

Se vårt smøretips på nystekt grovbrød!

Med sine 500 gram er brødet litt mindre enn vanlige brød.

Landbrød:

Nystekt-pa-8-minutter-Landbrod-pasmurt-med-brie-salat-og-eple_komp.jpg

Lyst til å lage landbrød med brie og eple? Se oppskrift her.

Et mildt Landbrød med crispy skorpe som smaker ekstra godt i helger og ferier, eller de litt mer spesielle anledningene. Brødet har 29 prosent grovhet (to kaker på grovhetsskalaen), og er på 500 gram.

Nystekte rundstykker på 4 minutter

Rundstykker i praktisk 4pk kan oppbevares hjemme i inntil seks dager før du steker dem ferdig, og er gode til både frokost, lunsj - eller når du vil ha nystekte rundstykker til kveldsmaten. Passer også utmerket som tilbehør til middagen, eller som burgerbrød:

Prøv oppskriften! Burger med grovt Nystekt-rundstykke

Burger med grove Nystekt-rundstykker.jpg

Fra du setter brødet inn i forvarmet ovn, tar det bare 4minutter til du har dem klare. «Nystekt» leveres ferske til butikk, og har verken vært fryst eller vakuumpakket.

Nystekt på 4 minutter Rundstykker kommer i en grov variant, og også en fin variant.

Til oppskriften: Burger med fint Nystekt-rundstykke

Burger med fine Nystekt-rundstykker.jpg

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer