Helt ny grovbrødserie fra Bakehuset

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Helt ny grovbrødserie fra Bakehuset

Seks brød med mindre salt, mer fiber, nøkkelhullsmerke - og over 80 prosent grovhet. Les mer om Våre groveste brød!

Fra mandag 14. september blir det store endringer i butikkhylla på KIWI og Meny. Våre groveste er en helt ny serie med et godt utvalg av grove brød som alle ligger over 80 prosent på grovhetsskalaen og er nøkkelhullmerkede.

- Vi har lagt ekstra vekt på kvalitet, ferskhet og utvalg i utviklingen av denne brødserien. Dette er gode hverdagsbrød, særlig egnet for familier, deg som vil spise litt sunnere eller som bare setter pris på et skikkelig godt brød, sier Amund Skrutvold, produktutviklingssjef i Bakehuset.

Våre groveste brød har mye fiber og lite salt, slik helsemyndighetene anbefaler. Fiberet gjør at du holder deg mett lenge. Brødserien består både av både store, små, hele og ferdig oppskårede brød som holder seg ferske lenge. Det store utvalget gjør også at vi er helt sikre på at du vil finne din favoritt og kan spise sunt og godt i hverdagen.

Sortimentet består av grovbrød, kornbrød, havrebrød (fås også ferdig skåret), speltbrød, matpakkebrød (fås også ferdig skåret) og markabrød.

Her kan du bli bedre kjent med hvert enkelt brød.

Disse brødene forsvinner fra butikkhyllene

Lanseringen av Våre groveste betyr samtidig at noen andre brød forsvinner fra brødhylla. Naturlig Sunt-serien, Vårt beste Grovbrød og KIWI Grovbrød går ut, sammen med Skibrød, skåret Havrebrød og to av brødene i Våre minste-serien: Engloff og Skogbrød.

Vi er imidlertid helt sikre på at våre trofaste brødelskere vil finne sine nye favoritter enten i denne serien, eller blant Bakerens Utvalgte.

Les mer om brødserien Bakerens Utvalgte: En premium brødnyhet fra Bakehuset

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer