Bakehuset fortsatt best likt i Kiwi

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Bakehuset fortsatt best likt i Kiwi

Bakehuset gikk også i år til topps i KIWIs omfattende leverandørundersøkelse.

Bakehuset gikk også i år til topps i KIWIs omfattende leverandørundersøkelse.

Rundt 600 butikksjefer har sagt sin mening om KIWIs 83 viktigste leverandører. For andre år på rad går Bakehuset helt til topps.

– Dette er et resultat av et tett og godt samarbeid i alle ledd i hele organisasjonen, ikke minst regionsvis og ute i butikk. Dette er en svært gledelig nyhet, en stor anerkjennelse og en pådriver til videre utvikling og vekst i brødkategorien i KIWI, sier kjedesalgsdirektør Tom Nordeng i Bakehuset.

Leverandørene ble målt på gjennomføring av avtalte aktiviteter, selgernes evne til å rydde opp i retur/svinn, selgernes samarbeidsevne, utsolgtsituasjoner og nyhetslanseringer.

KIWIs undersøkelse er den mest omfattende leverandørundersøkelsen i Norge, og det er andre året på rad at Bakehuset topper den prestisjefulle listen.

– Undersøkelsen viser nok en gang at butikksjefene våre er svært fornøyde med samarbeidet med Bakehuset, sier Grethel Ellefsen, kategoriansvarlig for brød og bakervarer i KIWI.

I fjor lansert KIWI og Bakehuset serien «Våre minste brød» og endret design på brødene i butikk. Det fikk fart i salget i brødhylla.

– I år har vi lansert flere grovere småvarer og vi er godt i gang med å oppgradere brødavdelingene i alle våre 645 butikker, forteller Ellefsen.

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy gratulerer også Bakehuset med førsteplassen.

– Blant så mange dyktige leverandører, er det en flott prestasjon å toppe lista to år på rad, sier han.

Overrekkelse på KIWI Briskeby: F.v.: Kai Erik Thune, salgs- og markedsdirektør Bakehuset, Grethel Ellefsen, kategoriansvarlig KIWI, Morten Høymork, salgskonsulent Bakehuset og Tom Nordeng, kjedesalgsdirektør Bakehuset.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer