Bli kjent med våre nye brød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Bli kjent med våre nye brød

Bakehuset har lansert helt nye smakfulle brød til både hverdag og fest! Hvilket av disse blir din nye favoritt?

Publisert

Det siste året har vi gjort en intens jobb med kvaliteten, ferskheten og utvalget i brødutvalget vårt. Tilbakemeldinger fra dere som spiser brødene våre og utallige timer på testbakeriet har har resultert i to helt nye brødserier: Våre Groveste brød og Bakerens Utvalgte.

Resultatet, som du kan finne i brødhyllene i hos KIWI, MENY, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris, er et helt nytt og stort utvalg av grove, sunne og skikkelig gode brød, preget av skikkelig bakerhåndverk. Brødene er som alltid nybakte hver morgen og holder seg ferske og gode over flere dager. Det store utvalget gjør også at det bør være enkelt å finne noe som passer til hele familien.

Les også: Store endringer fra Bakehuset i brødhylla

Våre Groveste er en ny serie grove brød, der alle brødene har mer enn 80 prosent grovhet, de er nøkkelhullsmerket og har et høyt innhold av fiber og lite salt. Grove brød er en viktig del av et sunt kosthold og anbefalt av norske helsemyndigheter. Brødserien består både av både store, små, hele og ferdig oppskårede brød.

Våre groveste_brødene_kompr.jpg

Dette er de nye brødene:

Grovbrød

Grovbrød er et 100 prosent grovt brød bakt med fullkornsmel av hvete og rug og med hvetekli. Kombinasjonen med surdeig av rug og malt av bygg gir en fyldig og rund smak til brødet. Ved å bake brødene tett sammen, blir de ekstra saftige og myke.

Kornbrød

Dette er et ekstra grovt brød bakt med hvete, rug og havre. Brødet har den milde smaken fra surdeig av hvete, kombinert med en nøtteaktig smak fra solsikkekjerner og linfrø. Brødet er rundstekt med snitt som gir en god og smakfull skorpe rundt hele brødet. 

Havrebrød

Havrebrødet er bakt i form, noe som gir et saftig brød og god skorpe. Brødet er bakt med både havremel, havregryn og havrekli, som gir en litt nøtteaktig smak. Sirup runder av smaken med sødme. Brødet er bakt uten hele korn og frø.​ Dette får du også ferdig oppskåret.

Speltbrød

Vårt nye speltbrød har en balansert smak av spelt og surdeig av rug. Spelt er et urkorn som har vært dyrket i Norden i over 4 500 år. Brødet er også bakt med solsikkekjerner og havregryn. Dette gir brødet en god tekstur og en nøtteaktig smak. Brødene er bakt tett sammen slik at de blir ekstra saftige og myke. ​

Matpakkebrød

Matpakkebrød er et formstekt brød med god smak og sprø skorpe. Brødet er bakt med hvete, rug, havre og durum. Surdeig av rug, melk og sirup balanserer smaken og gir et saftig brød som er godt egnet til matpakken.​ Matpakkebrødet kommer også ferdig oppskåret.

Markabrød

Dette er et kompakt og smakfullt grovbrød i liten form. Brødet er bakt med surdeig av rug og med havregryn, hvete helkorn, solsikkekjerner og linfrø. Dette er en kombinasjon som gir mye smak og god tekstur.​

Les mer: Helt ny grovbrødserie fra Bakehuset

Bakerens Utvalgte er en serie med våre beste brød. For å få de beste brødene, må vi være nøye med hvilke råvarer som blir brukt, hvordan deigen behandles og vite hvordan tid får smak og aroma til å utvikle seg. Dette er kunnskap og håndverk som har vært i Bakehuset siden vårt første bakeri startet opp i 1753. Bakerens Utvalgte brød har fokus på nettopp gode råvarer og lange liggetider for at smaken skal få utvikle seg. Slik kan vi gi deg smakfulle brød som er saftige inni og har sprø skorpe utenpå. 

Bakerens Utvalgte_kompr.jpg

Den nye serien med ekte håndverksbrød inkluderer:

Kornbrød

Dette er et saftig og smaksrikt brød med mye frø og korn. Brødet passer godt til smaksrikt kjøttpålegg, salater og ost​. Alle brødene snittes for hånd.

Gourmetloff

Denne mektige loffen bakes med smør og surdeig av hvete. Maisgrist gir en ekstra sprø skorpe, mens krumma er myk og smakfull. Passer til godt pålegg, skalldyr og som middagstilbehør. ​

Surdeigsbrød

Et mildt surdeigsbrød. Vi har bakt med en høy andel surdeig av rug og gitt deigene lang modningstid. Det gir et brød med gode og balanserte smaker og en myk krumme. Gresskarkjernene på toppen gir en nøtteaktig smak.

Havre- og surdeigsbrød

Her får du et brød med meget saftig krumme, store porer, sprø skorpe og en god, rund smak. Mye vann jobbes inn i deigen litt og litt, noe som gjør brødet svært saftig. Modningstid på minimum tolv timer utvikler de gode smakene og den karakteristiske saftige krumma. Brødet har en tynn skorpe med god smak av havregryn.​

Les mer om den nye brødserien: En premium brødnyhet fra Bakehuset

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer