Brødnyheten som heier på skijentene

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brødnyheten som heier på skijentene

Nå er et grovt, smakfullt og helt nytt brød lansert til KIWI.

Skibrød er et samarbeid mellom Bakehuset, KIWI og de norske skijentene. Skijentene, som også sponses av KIWI, pryder brødposen.

Skibrødet er 61 prosent grovt og er nøkkelhullsmerket, og er en god turkamerat for å holde energien oppe på skitur. Brødet er også en god støttespiller hvis du har som nyttårsforsett å spise sunnere i 2019.

Få gode tips til bra brødskiver!

Grovt brød inneholder mer fullkorn og fiber, som igjen bidrar til en god fordøyelse, lengre metthetsfølelse, og en redusert risiko for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.

Hvordan få i seg nok fiber? Se våre enkle tips.

Det rundbakte skibrødet er bakt med hvete, havre, rug, frø og kjerner, og veier omtrent 750 gram. Det leveres nybakt fra alle bakerier hver dag til landets KIWI-butikker (med unntak av Nord-Norge).

Skibrød er i butikk fra mandag 7. januar 2019.

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer