Kakemakeren feiret kunde nr.20.000

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Kakemakeren feiret kunde nr.20.000

Da Linnea Gustafsson hentet bursdagskaken til datteren på MENY Østerås i dag, fikk hun seg en gledelig overraskelse. Hun var nemlig kunde nr. 20.000 på Kakemakeren – en kakeanledning som måtte feires i butikk.

– Dette var en hyggelig overraskelse, jeg var ikke klar over at jeg var kunde nr. 20.000! Enda en grunn til å feire, utbrøt hun da hun møtte opp i butikken for å hente kaken sin.

Kaken til datterens 5-års dag fikk hun med seg uten å betale, i tillegg til blomster og gratulasjoner fra de ansatte i MENY-butikken.

– Det var egentlig mannen min som skulle hente kaken, men han ble syk. Dette blir litt av en overraskelse å fortelle når jeg kommer hjem, sier hun.

– Det er klart det er stas at kunde nr. 20.000 henter kake nettopp hos oss. Vi leverer ut mange kaker i uken fra Kakemakeren, og merker at det stadig blir flere, sier Martin Vogt Jacobsen, bakeriansvarlig på MENY Østerås.

Tredobling i sesong

Kakemakeren.no, en digital bestillingsløsning for å hente kaker i landets MENY-butikker, ble lansert i mars 2014. Kundene kan også bestille kake direkte i butikk.

– Antall bestillinger fortsetter å ha en jevn økning, noe som viser at forbrukeren setter pris på enkelheten ved å bestille kaken sin på nett. I spesielle sesonger, eksempelvis konfirmasjonssesongen, er det ikke uvanlig at volumet tredobles, sier produktgruppesjef konditori i Bakehuset, Nan Furu-Bolstad.

Bursdager, dåp og bryllup er de vanligste kakeanledningene, men spennet blir stadig bredere. Kaker til jobbarrangementer, lanseringer, foreldremøter, som gaver eller i sosiale lag går også igjen. Stadig flere kunder kommer tilbake og bestiller – igjen og igjen.

Digital kakebaking

Det er første gang Linnea Gustafsson bestiller kake fra kakemakeren.

– Vi ønsket å skreddersy kaken slik at den passet til bursdagsbarnet, og det synes vi var enkelt gjennom kakemakeren. Hun er veldig opptatt av Kaptein Sabeltann, så det ble en skikkelig Sabeltannkake. Det er nok ikke siste gang vi bestiller kake her, sier kunde nr. 20.000.

Bakehuset har seks lokale konditorier på landsbasis, her baker og pynter dyktige konditorier kakene for hånd. Ved en bestilling gjennom kakemakeren.no kan kundene hente kaken i den MENY-butikken de ønsker.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer