Relansering av Naturlig sunt

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Relansering av Naturlig sunt

Et høyt innhold av fiber og fullkorn – brød som skal bidra til gode og næringsrike matpakker! Bakehuset relanserer nå Naturlig Sunt-brødene i samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT).

Publisert
Gry Thomsen med ny Naturlig Sunt serien

Markedsdirektør Gry Thomsen med Bakehusets nye brødsatsing.

– Et sunt kosthold med god og næringsrik mat og fysisk aktivitet går hånd i hånd, derfor samarbeider vi nå med DNT og Møllerens om brødserien Naturlig Sunt til det turglade norske folk, sier markedsdirektør Gry Thomsen i Bakehuset.

«Spis mer grovt»

Naturlig Sunt er en serie brød som oppfyller alle kravene vi stiller til et godt hverdagsbrød. Brødene er grove eller ekstra grove, de er også nøkkelhullsmerket. Som vi vet anbefaler helsemyndighetene gjennom kostholdsrådene mer grove kornprodukter. Et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold er bra for kroppen.

– Spiser du fire brødskiver fra brød med stor andel sammalt mel, for eksempel Naturlig Sunt Grovbrød som er merket med ekstra grovt på Brødskalaen, dekker det en voksen persons anbefalt daglige mengde fullkorn, sier Aina Marie Lien, fagsjef sunnhet og ernæring i NorgesGruppen.

Med relanseringen av serien bringes et stykke norsk natur inn i blant annet norske Kiwi-butikker. Butikkene – hvor finner du våre produkter? Alle brødposer har flotte naturbilder som gjør det lett å kjenne igjen brødene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer