Se vårens nyheter fra Bakehuset

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Se vårens nyheter fra Bakehuset

I uke 18 er det klart for vårens produktnyheter i butikk. Her er nyhetene fra Bakehuset.

Vårens nyheter fra Bakehuset er på plass i butikker over hele landet. Dette er et produktslipp vi alltid gleder oss litt ekstra til, for det betyr at sommeren er rett rundt hjørnet og at våre produkter nå skal bli en del av dine sommerminner.

I tillegg til flere helt nye produkter, finner du nå også vårens sesongprodukter i butikk, blant annet focaccia og Nystekt Loff på 8 minutter.

Nye sommerfavoritter

Focaccia er en klassiker til grillmaten, og i vår finner du flere nye varianter fra Bakehuset. På KIWI kommer det en helt ny Nystekt Focaccia på 8 minutter (350g), og på SPAR/EUROSPAR, Joker og Nærbutikken lanseres focaccia (350g) i «Sommervibber»-serien. I tillegg lanseres en mindre focaccia-variant som egner seg perfekt som et smørbrød eller porsjonsbrød til middagen (100g). Porsjonsfocaccia er tilgjengelig for KIWI, MENY, SPAR/EUROSPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Se vårens nyheter fra Bakehuset_focaccia.JPG

Pølser og burgere hører sommeren til, og i år har vi utvidet sortimentet på med to nye varianter bakt med 100% mel fra spelt, en 6pk med lange pølsebrød av spelt og en 4pk med burgerbrød av spelt

På KIWI finner du i sommer Dagens burgerbrød i 2pk; grove bugerbrød og burgerbrød med sesam. Perfekt når du skal nyte pølsen alene eller i tospann.

På MENY, SPAR/EUROSPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris finner du REALE grove burgerbrød og REALE Sesam burgerbrød i 2pk. Mindre forpakning = mindre matsvinn!

Se vårens nyheter fra Bakehuset_focaccia_burger.JPGSøt sommer

På småbakst- og kakefronten finner du mange smakfulle nyheter fra Bakehuset. Den helt nye sitronbollen i 4pk er fylt med herlig sitronkrem, og har en søt og frisk smak. Vi lanserer også en annen sesongbasert sitronnyhet; nemlig formkaken «Lemon Poppy Seed». Perfekt å ha på lur når du får gjester i sommer.

Se vårens nyheter fra Bakehuset_focaccia_sitronboller_lemon poppy.JPG

Prinsessekake og kanelknute er to andre saftige nyheter med søt smak av kanel. Begge kan varmes opp i ovnen om du foretrekker varm bakst. 

Se vårens nyheter fra Bakehuset_kanelknute_prinsessekake.JPG

Her er flere nyheter fra Bakehuset du kan glede deg til å smake på:

Se vårens nyheter fra Bakehuset_napoleon 15bits.JPG

Napoleonskake er en evig kakeklassiker mange setter pris på. Denne tradisjonsrike kaken har stort sett bare vært å finne i en 2-pakning, men fra uke 18 kan du bestille kaken i en større variant fra bestillingssortimentet: 15-biters Napoleonskake!

Les mer om bestilling av kake her.

Fra uke 18 utvider vi dessuten sortimentet vårt på bestillingskaker, og gir deg enda flere valgmuligheter. Du kan blant annet velge mellom flere spennende nye kremvarianter og nye kakefarger.

Les mer om de nye valgmulighetene her.

Se vårens nyheter fra Bakehuset_valgmuligheter bestillingskake.JPG

Sist, men ikke minst, lanseres også flere typer nye donuts. På KIWI kan du finne to varianter; donut med sjokolade og donut med strsøukker. Hos SPAR/EUROSPAR, Joker og Nærbutikken kan du finne donut med vaniljefyll, donut med jordbærfyll og donut med strøsukker.

Se vårens nyheter fra Bakehuset_focaccia_donuts.JPG

 

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer