Nyhet fra Bakehuset: Stek ferdig i ovnen hjemme!

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Nyhet fra Bakehuset: Stek ferdig i ovnen hjemme!

Nå finner du fire nye brød i din lokale KIWI-butikk. Brødene stekes ferdig på kun 8 minutter hjemme i din egen stekeovn.

«Nystekt»-serien består av fire forskjellige ferske brød. Brødene kan oppbevares hjemme i inntil seks dager før du steker dem ferdig, og er gode til både helgefrokoster, i ferier - eller når du vil ha helt nystekt brød til kveldsmaten, eller som tilbehør til middagen.

Fra du setter brødet inn i forvarmet ovn, tar det bare 8 minutter til du har et nystekt brød klart. «Nystekt» leveres ferske til butikk, og har verken vært fryst eller vakuumpakket.

De er litt mindre i størrelsen, slik at du skal rekke å spise opp hele brødet mens det er nystekt og ferskt.

Nystekt Grovbrød på 8 minutter

Nystekt-pa-8-minutter-Grovbrod-pasmurt-med-gulost-salat-og-paprika_komp.jpg

Grovbrød bakt på hvete og rug med havregryn som dekor. Brødet har 58 prosent grovhet (tre kaker på grovhetsskalaen), og passer derfor perfekt til hverdagsmåltidet eller til deg som foretrekker grovt brød også i helgen.

Se vårt smøretips på nystekt grovbrød!

Med sine 500 gram er brødet litt mindre enn vanlige brød.

Nystekt Kornbrød på 8 minutter

Nystekt-pa-8-minutter-Kornbrod-pasmurt-med-guacamole-salami-og-agurk_komp.jpg

Et smakfullt brød bakt med hvete og rug, linfrø, solsikkefrø og havregryn. Passer godt til helgefrokosten eller en ekstra god lunsj.

Se smøretips på nystekt kornbrød!

29 prosent grovhet (to kaker på grovhetsskalaen), og med sine 500 gram er kornbrødet litt mindre enn vanlige brød. 

Nystekt Landbrød på 8 minutter

Nystekt-pa-8-minutter-Landbrod-pasmurt-med-brie-salat-og-eple_komp.jpg

Lyst til å lage landbrød med brie og eple? Se oppskrift her.

Et mildt Landbrød med crispy skorpe som smaker ekstra godt i helger og ferier, eller de litt mer spesielle anledningene. Brødet har 29 prosent grovhet (to kaker på grovhetsskalaen), og er på 500 gram.

Nystekt Loff på 8 minutter

Nystekt-pa-8-minutter-Loff-pasmurt-med-egg-og-salat_komp.jpg

Nystekt loff med egg og majones - se oppskrift her.

En smakfull loff med myk krumme og sprø skorpe, 0 prosent grovhet. Det perfekte brødet når reker står på menyen – ferskere får du det ikke. Brødet er på 450 gram.

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer