Eggesmørbrød på nystekt loff

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Eggesmørbrød på nystekt loff

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Visste du at det bare tar 8 minutter til du har et brød i serien «Nystekt» klart? «Nystekt» leveres ferske til butikk, og har verken vært fryst eller vakuumpakket.

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok eggene i ca. 8 minutter, samtidig som loffen steker seg ferdig i ovnen. Loffen stekes i ferdig oppvarmet ovn med over- og undervarme på 180 grader.
  2. Skjær skiven av den ferske loffen (når den er avkjølt) og skjær egget i skiver.
  3. Smør et lag majones på brødskiven, så litt ruccola og legg eggeskivene på – topp med gressløk om du har.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer