Nystekt kornbrød med guacamole og salami

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Nystekt kornbrød med guacamole og salami

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Visste du at brødene i «Nystekt»-serien kan oppbevares hjemme i inntil seks dager før du steker dem ferdig? 

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek kornbrødet i ferdig oppvarmet ovn med over- og undervarme på 180 grader i 8 minutter.
  2. Skjær skiver av det ferske kornbrødet (når det er avkjølt).
  3. Del og mos avokadoen. Smak til med salt og pepper og tilsett et par dråper lime for å unngå at avokadoen blir brun. Smør utover en skive.
  4. Legg på salami og topp skiven med agurk i skiver og ferske urter.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer