Baguette med reker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Baguette med reker

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Rustikk baguette er et velegnet alternativ sammen med rekene. Den har sprø skorpe og har en saftig, aromatisk smak. Skjær den på skrå, så blir skivene litt større!  

Ingredienser

  • Bakehusets Rustikk baguette
  • Reker
  • Crispisalat
  • Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
  • Pepper
  • Evt. sitron og dill

Slik gjør du

  1. Skråskjær noen skiver av baguetten og pill ønsket mengde reker
  2. Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. Smør på baguetten
  3. Vask crispisalat og legg på noen blader
  4. Legg på ønsket mengde reker og kvern litt pepper - press også sitronsaft over. Legg på litt dill for ekstra smak.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer