Brytebrød med reker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brytebrød med reker

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag

Med brytebrød slipper man å skjære opp skiver, som fort kan bli tørre når de står framme over tid. Brytebrødet holder seg saftig gjennom hele måltidet!

Ingredienser

  • Bakehusets brytebrød
  • Reker
  • Crispisalat
  • Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
  • Pepper
  • Evt. sitron og dill

Slik gjør du

  1. Dra av et stykke fra brytebrødet og del det i to
  2. Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. Smør på ønsket mengde aioli på bunnstykket og evt. toppstykke
  3. Vask crispisalaten og legg den på aiolien
  4. Pill ønsket mengde reker og legg dem på crispisalaten
  5. Kvern litt pepper over - og press litt ekstra sitronsaft over for en ekstra smakfull opplevelse. Dill er også en god smakskombinasjon til reker.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer