Brødsticks

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brødsticks

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Brødsticks, eller lange krutonger, er supert å lage dersom du har brød liggende som begynner å bli tørt. Spis det som snacks, eller som tilbehør til for eksempel suppe. Resultatet blir like godt med grovt brød som fint brød!

Ingredienser

  • 4 skiver skogbrød
  • 25 gram finrevet parmesan
  • Litt olivenolje
  • Maldonsalt

Slik gjør du

  1. Skjær brødet i lange strimler.
  2. Dryss over olivenolje, maldonsalt og revet parmesan.
  3. Stekes i ca. 10 minutter på 160 grader til osten er smeltet og brødet er sprøtt.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer