Krutonger

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Krutonger

over 20 min

Lunsj, Middag

Ingredienser

  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • Et par klyper salt
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss persille, finhakket

Slik gjør du

 

  1. Sett oven på 200 grader. Skjær brødet i terninger. Bland sammen olje, salt, hvitløk og urter i en bolle.
  2. Vend brødet i blandingen.
  3. Spre terningene utover et stekebrett med bakepapir.
    Stek i 10 minutter. Vend krutongene et par ganger underveis til de er gylne og fine.

    Krutonger passer utmerket til supper og salater. Krutonger kan oppbevares i lufttette beholdere over tid.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer