Klassikeren

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Klassikeren

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag

Ingredienser

  • 2 skiver halvgrovt eller fint brød. Tips: Toastloff
  • 50 g Norvegia
  • 2 skiver skinke
  • 2 ss pesto
  • Tomat
  • Finhakket rødløk

Slik gjør du

  1. Smør rød pesto på begge skivene.
  2. Tilsett finhakket rødløk for enda mer smak.
  3. Legg på skinke og skiver av Norvegia.
  4. Topp med søte tomater.
  5. Stek på middels temperatur i panne med litt smør eller olje.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer