
Burger med grovt Nystekt-rundstykke
over 20 min
Bursdag, Lunsj, Middag
Rundstykker kan også passe supert som burgerbrød! Her har vi laget en smakfull variant med guacamole og syltet rødløk.
Ingredienser
- Grove rundstykker
- Avokado
- Ruccola
- Agurk
- Burger
- 2 rødløk
- Chilimajones
- Lime
- Sukker
- Salt
- Pepper
Slik gjør du
- Sett ovnen på 190 grader og stek rundstykkene i 4 minutter.
- Skjær rød løk i tynne skiver. Press saften av to lime og bland med to ss sukker. Legg løken i blandingen når sukkeret er løst opp og sett til side ca. en halv time.
- Del avokadoen i to, mos den med en gaffel og smak til med salt, pepper og noen dråper limesaft.
- Stek hamburgere på sterk varme i to minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Skru ned til svak varme slik at de blir gjennomstekte.
- Del rundstykkene i to. Legg guacamolen på bunnen og fortsett med ruccola og agurk i skiver.
- Topp med syltet rødløk og ferdiglaget chilimajones.
Vel bekomme!