Landeveis Havrebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brød

Landeveis Havrebrød

Hedmark er landets største jordbruksfylke, og her finner vi noen av de beste områdene for korndyrking.

I Odalen har de lange tradisjoner for å dyrke havre av høy kvalitet, og det er her vi har funnet smaken til vårt Havrebrød. Cathrine og Sverre Gulbrandsen-Dahl driver Søndre Disen gård, og er to av de bøndene i Odalen som dyrker den havren vi benytter. Kornet gir en mild nøtteaktig smak i brødet, er rikt på fiber og har en gunstig fettsammensetning.

Brødet er Halvgrovt (31%), og inneholder 17 % havre. Siden brødet er uten hele korn, er det populært hos mange. Nytes gjerne med lyst kjøttpålegg og milde oster.

Brødserien Landeveis er inspirert av norske råvarer, og utviklet for å få frem den beste smaken. Den består av Rugbrød, Havrebrød og Gulrotbrød. Brødene har alle sin lokale historie og veier 750g. Du finner brødene i din MENY-butikk.

Landeveis Havrebrød
  • 31%

Havre

Hvete

Bygg

Rug

Kli

Spelt

Surdeig

Sukker/Sirup

Hele korn/frø

Ingredienser

Hvetemel, vann, havregryn fra Odalen (17,3 %), sammalt hvete (4,0 %), rugmel, rismel, gjær, rapsolje, salt, hvetegluten, eddik, surdeig av hvete, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.

Kan forekomme spor av: Soya, melk, sesamfrø.

Vekt ca.: 750g

Næringsinnhold Pr. 100g Pr. skive a 35g
Energi kj/kcal 1118/267 391/93
Fett g 4 1,4
Mettede fettsyrer g 0,5 0,2
Karbohydrater g 45,7 16
Sukkerarter g 1,1 0,4
kostfiber 3,8 1,3
Protein g 9,4 3,2
Salt g 1,2 0,4

Landeveis Havrebrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer