Landeveis Gulrotbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Landeveis

Landeveis Gulrotbrød

Vestfold kalles ofte for «Norges kjøkkenhage».

Med sitt milde klima og gode jordsmonn er Vestfold svært godt egnet for grønnsaker. Det gjelder spesielt for områdene langs kysten og Vestfold-raet. Rett utenfor Larvik ligger gården Ringdal, og her fant vi de søte og gode gulrøttene vi benytter i brødet vårt.

Gården drives av Birgitte og Ole Andreas Ringdal Brekke, som ivrer etter å levere de beste råvarene hver eneste dag. Resultatet er et Halvgrovt Brød (32%) med 10% gulrot fra Ringdal i Larvik. Gulrot gir en saftig og søtlig smak til brødet. Det passer ekstra godt med lyst kjøttpålegg, ved siden av en deilig varm suppe, eller som en smakfull clubsandwich.

Brødserien Landeveis er inspirert av norske råvarer, og utviklet for å få frem den beste smaken. Den består av Rugbrød, Havrebrød og Gulrotbrød. Brødene har alle sin lokale historie og veier 750g. Du finner brødene i din MENY-butikk.

Landeveis Gulrotbrød
  • 32%

Havre

Hvete

Bygg

Rug

Kli

Spelt

Surdeig

Sukker/Sirup

Hele korn/frø

Ingredienser

Hvetemel, vann, sammalt hvete (17,8 %), gulrot fra Larvik (10,0 %), gresskarkjerner, linfrø, sesamfrø, gjær, rapsolje, salt, maltekstrakt av bygg, hvetegluten, eddik, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.

Kan forekomme spor av: Soya, melk.

Vekt ca.: 750g

Strekkode: 7041614003707

Næringsinnhold Pr. 100g Pr. skive a 35g
Energi kj/kcal 1087/260 381/91
Fett g 6,4 2,3
Mettede fettsyrer g 0,8 0,3
Karbohydrater g 37,6 13,1
Sukkerarter g 1,7 0,6
kostfiber 5,1 1,8
Protein g 9,9 3,5
Salt g 1,1 0,4

Landeveis Gulrotbrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer