Speltbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Øvrige brød

Speltbrød

Grovt speltbrød sertifisert «FODMAP-Friendly» (FODMAP=Fermenterbare Oligosakkarider, Disakkarider, Monosakkarider og (And) Polyoler).

Det eneste ferdigbakte brødet tilgjengelig på det norske markedet som er sertifisert og merket FODMAP-Friendly! Et mindre brød bakt med en høy andel spelt som er rikt på fiber, 71% grovt og nøkkelhullmerket.

Brødet inneholder en enzymblanding som bryter ned FODMAPS-karbohydratene som er naturlig er i brødet, og gir en så lav mengde at vi kan si at brødet er lavt på FODMAPS. Dette har vi analysesertifikat på fra FODMAP Friendly.

Brødet passer for alle, men er gunstig for følgere av lav FODMAP- dietten.

FODMAP LOGO High res logo.png

Speltbrød
  • 71%

Ingredienser

Sammalt spelt (41,3 %), vann, speltmel (8,1 %), havregryn (3,7 %), linfrø, solsikkekjerner, salt, hvetemel, gjær, fermentert hvetemel, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.

Kan forekomme spor av: Soya, melk, sesamfrø

Vekt ca.: 500g

Næringsinnhold og produktinformasjon Pr. 100g
Energi kj/kcal 1093/261
Fett g 5.0
Mettede fettsyrer g 0.7
Karbohydrater g 39.2
Sukkerarter g 1.0
Kostfiber g 7.1
Protein g 10.8
Salt g 0.9

Speltbrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Leveres ikke i Nord-Norge.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer