Tradisjonell bakst
Julebrød

Ingredienser
Hvetemel, vann, rosiner (15,4 %), sukker, gjær, vegetabilsk olje og –fett (rapsolje, fullherdet raps og kokos), meierismør (2,1 %), kardemomme, smøraroma, salt, vegetabilske emulgatorer (E472e (raps), E471 (raps)), stabilisator (E412), hevemiddel (E450), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Kan forekomme spor av: Soya, egg, nøtter, sesamfrø.
Vekt ca.: 750g
Næringsinnhold | Pr. 100g |
---|---|
Energi kj/kcal | 1451/346 |
Fett g | 9,4 |
Mettede fettsyrer g | 3,1 |
Karbohydrater g | 56,4 |
Sukkerarter g | 22 |
kostfiber | 2,6 |
Protein g | 7,2 |
Salt g | 0,2 |
Julebrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.