Pepperkakedeig

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Tradisjonell bakst

Pepperkakedeig

Lag deilige pepperkaker på enkelt vis med vår ferdige pepperkakedeig. En hyggelig førjulsaktivitet for store og små - og så kommer julens duft i hus!

Tilberedning: Vi synes at deigen er enklere å kjevle ut etter at den har stått i kjøleskapet i 30 minutter. For pepperkaker bør deigen kjevles til ca. 3-5 mm tykkelse. 

Steking: Stekes på 180 grader (litt avhengig av ovn) over- og undervarme i 9-10 minutter. 

Holdbarhet: Som deig; se datostempling. Som ferdigstekt produkt; 6 måneder.

Bør stekes før servering.

Produktet har vært fryst. 

Pepperkakedeig

Ingredienser

Hvetemel, sukker, margarin (rapsolje, fullherdet rapsolje, vann, salt, vegetabilsk emulgator (E471), farge (E160a), aroma), vann, sirup, hevemiddel (E500), kanel, ingefær, nellik, sort pepper, konserveringsmiddel (E202).

Kan forekomme spor av: Soya, melk, egg, mandler

Vekt ca.: 1000g

Næringsinnhold og produktinformasjon Pr. 100g
Energi kj/kcal 1646/392
Fett g 17.0
Mettede fettsyrer g 3.5
Karbohydrater g 54.7
Sukkerarter g 26.4
Kostfiber g 0.0
Protein g 5.2
Salt g 1.1

Pepperkakedeig finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Oppskrifter og inspirasjon

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer