Bringebær og rips glede 15bit

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Moussekake

Bringebær og rips glede 15bit

Bringebær og rips glede 15bit

Denne kaken kan bestilles i alle Norgesgruppens butikker og Bunnpris. (Kiwi, Meny, Spar/Eurospar og Joker). 
Du kan også bestille den på Kakemakeren.no for henting i valgfri Meny-butikk.

Bringebær og rips glede 15bit finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Og ripskrem består av:

(fløte, bringebær (29,2 %), seterrømme, sukker, rips (6,1 %), vann, gelatin (svin), invertsirup)

Mandelbunn består av:

(mandler, melis, eggehvite, hevemiddel (E450, E500, E336), maisstivelse)

Ripsgele består av:

(vann, sukker, rips (17,8 %), invertsirup, glukosesirup, geleringsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), fortykningsmiddel (E414), konserveringsmiddel (E202), emulgator (E322 (solsikke))

Pynt kan bestå av:

(bringebær, sukker, kakaomasse, -smør og -pulver, melkepulver, laktose, mysepulver, melkeprotein, rismel, salt, veg. olje (palme, palmekjerne, kokos, raps), smørolje (m/melk), glukosesirup, vann, emulgator (E322 soya/solsikkelecitin, E471), aroma (vanilje), glyserol, konsistensmiddel (E414, E440, E476), surhetsregulerende middel (E330), farge (E100, E120, E133, E151, E153, E155, E160ac, E162, E163, E170, E171, E172), ekstrakt (spirulina, spinat, gulrot, carthamus), antioksidant (E304, E306), overflatebehandlingsmiddel (E904), konserveringsmiddel (E202)).

Kan forekomme spor av: Gluten

Næringsinnhold

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold pr. 100g

Energi kj/kcal
1407/337
Fett g
19,4
Mettede fettsyrer g
10,9
Karbohydrater g
36,6
Sukkerarter g
29,3
kostfiber
0,9
Protein g
3,5
Salt g
0,4

Vekt ca.: 1400g

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer