Slik lager du hotellfrokost på hytta

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Slik lager du hotellfrokost på hytta

Det som kjennetegner en skikkelig god hotellfrokost, er først og fremst den lekre og bugnende frokostbuffeten. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan få hotellfrokoststemningen på hytta.

Herlige dager på hytta gir påfyll og godt med energi, og hva er vel bedre enn å starte dagen samlet rundt bordet til en skikkelig god og bugnende frokost!

Her er 6 tips til hvordan du med enkel planlegging kan dekke på til hotellfrokost på hytta:

1. Server nystekt brød og rundstykker

Nystekt.jpg

Med Nystekt-serien til Bakehuset kan du enkelt servere rykende ferske brød og rundstykker på hytta, uten å måtte stå opp tidlig for å bake. Velg gjerne flere varianter, for eksempel grovbrød og landbrød, og kombiner med rundstykker, fine eller grove - så får dere litt å velge mellom.

2. Server familiens favorittpålegg

Pålegg.jpg

På hotellet er det som regel så stort utvalg at det finnes noe for enhver smak. Du trenger ikke dekke på like mye på hytta, men sørg for at alles favoritter er på plass. Bruk en fjøl eller et fat og legg det opp på fristende vis, så blir det enda mer innbydende.

3. Lag noe godt og varmt å drikke

Drikke.jpg

På hytta er det ekstra deilig å våkne opp til noe varmt i koppen. Lag for eksempel en kanne med kaffe, ha tevannet klart og hør om noen vil ha kakao til frokosten.

4. Skjær opp frukt og grønnsaker

Frukt-grønt.jpg

Lag et stort fat med oppskårede frukt og grønnsaker. Velger du frukt og grønt i ulike farger, får du et lekkert fat som gjør godt både for opplevelsen og for kroppen. Agurk, tomat og paprika er for eksempel noe som de aller fleste liker, og når det er oppskjært spiser alle også mer. Har du appelsin, melon eller mango på lur, er dette også enkelt å ha med på fatet.

5. Sett på stemningsfull musikk

Musikk.jpg

Musikk skaper stemning og er en stor del av hotellopplevelsen. Søk opp rolige morgenjazzlister der du streamer musikk, så får du den ultimate hotellstemningen.

6. Ta vare på restene

Rester.jpg

Frokostrestene kan enkelt forvandles til dagens turmatpakker. Smører du matpakkene mens maten fremdeles står fremme, sparer du også litt tid. Om det er mye til overs, er dette også perfekte rester til kvelds eller når du har lyst på en matbit eller snack i løpet av dagen.

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer