Slik kan du enkelt dekke på til koselig julefrokost

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Slik kan du enkelt dekke på til koselig julefrokost

I julen vil vi gjerne gjøre alt det hyggelige vi ikke finner tid til i hverdagen. Her får du fem enkle tips til en koselig julefrokost som ikke krever for mye av deg.

Julefrokosten er for mange vel så viktig som julemiddagen. Der noen liker å tilbringe mange timer på kjøkkenet for å tilberede årets julefrokost, vil andre helst bruke mest mulig tid sammen med familie, kjærester eller venner. For deg som vil finne tid til andre ting enn matlaging, har vi her samlet våre beste tips for å få til en enkel og koselig julefrokost.

1. Server nystekte brød og rundstykker

2. rundstykker.jpg

Du trenger ikke å stå og bake hele dagen i forveien for å kunne servere rykende ferske brød og rundstykker til julefrokosten. Med Nystekt-serien fra Bakehuset har du fersk brødbakst klar på bare noen få minutter.

2. Kjøp ferdiglaget pålegg

Server gjerne julens favorittpålegg som julesild, røkelaks, sylte, syltede agurker og rødbeter. Selv om det er hyggelig med hjemmelaget pålegg, er det like godt med ferdig pålegg kjøpt på butikken. Legg det ferdige pålegget på fat og i skåler, så ser det mer hjemmekoselig ut. Velg deg eventuelt ut noen få favoritter du helst vil lage selv.

Tomatsildskive_BU Havre og surdeigsbrød_JUL.jpg

3. Bruk rester av julematen

Ta vare på restene etter julematen, og server dem til frokost. Da kan du nyte smakfulle brødskiver med ribbe og rødkål eller en skive med medisterkake og surkål.

4. Server noe søtt til kaffen

En deilig julefrokost avsluttes gjerne med noe søtt til kaffen. Så finn frem det du har av julekaker, kakemenn eller pepperkaker.

Krumkaker med multekrem.jpg

5. Tenn stearinlys og sett på julemusikk

Det er ikke så mye som skal til for å skape en hyggelig julestemning ved frokostbordet. Tenn stearinlysene, eller i peisen om du har, og sett på litt koselig julemusikk.

God jul!

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer