Gjør stas på pappa med en farsdagskake

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Gjør stas på pappa med en farsdagskake

Hedersdagen for alle fedre! På søndag er det farsdag, det feires selvfølgelig med kake. Vi har bakt tre kakealternativer til farsfiguren i ditt liv!

Farsdag er rett rundt hjørnet, den søndagen i året da alle fedre skal få sin fortjente feiring. Hedersdagen for alle fedre! Datoen varierer rundt om i verden, men i år faller den norske farsdagen på den 14. november. Og det er mange måter å gjøre litt ekstra stas på ham. Et fint kort, en gave eller blomster er alltid hyggelig å få. Men i likhet med andre store dager, vil det gi dagen en ekstra gullkant å samles rundt en kake. Og siden dagen er rett rundt hjørnet, har vi bakt dem ferdig for deg, så du enkelt kan handle med deg en kakeoppmerksomhet til far når du er på butikken.

Her finner du våre produkter!

Sjokoladekake – en sikker vinner

Sjokoladekake med lys sjokoladekrem. Vi har bakt denne 6bits kaken med ekte meierismør, noe som gir den en fyldig og hjemmelaget smak. Pyntet med dekorativ pynt, til ære for far. Du får også sjokoladekaken vår i praktisk 2pk; en bit til far – og en til deg.

Gjør stas på pappa med en farsdagskake_støtte.jpgOppbevares i romtemperatur: Sjokoladekakene våre smaker best og blir mest saftig når den oppbevares i romtemperatur.

Marsipankake – en klassiker

En saftig 8 bits marsipankake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy og krem. Vi bruker ekte mandelmarsipan på denne klassikeren, som for anledningen er pyntet til ære for far.

Romkake – en lokal variant

Romkake er en deilig, kremete kakevariant – som passer utmerket for å markere farsdag. Kanskje som en overraskelse til kaffen, eller som en hyggelig dessert?  Vår romkake er en 8bits kake som leveres til butikker i Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Trøndelag.

Relevante produkter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer