Slik lager du hotellfrokost på hytta

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Slik lager du hotellfrokost på hytta

Det som kjennetegner en skikkelig god hotellfrokost, er først og fremst den lekre og bugnende frokostbuffeten. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan få hotellfrokoststemningen på hytta.

Kanskje det aller beste ved å stå opp etter en avslappende natt på hotell, er å stå opp til ferdig dekket frokost der det bugner av lekker mat i alle mulige slags farger og variasjoner. Foretrekker du å tilbringe sommeren på hytta i stedet, er det ingenting i veien for at du kan oppleve den gode hotellfrokoststemningen der også.

Her er 8 tips til hvordan du enkelt kan dekke på til hotellfrokost på hytta:

1. Server nystekt brød

Med Nystekt-serien til Bakehuset kan du enkelt servere rykende ferskt brød på hytta, uten å måtte stå opp tidlig for å bake. Velg gjerne flere varianter, som for eksempel landbrød, grovbrød og kornbrød.

2. Egg – slik alle liker dem

Lag egg på ulike måter, slik at alle finner noe de liker; bløtkokt, hardkokt, stekt og som eggerøre. Stekt bacon ved siden av setter prikken over i-en.

Slik lager du hotellfrokost på hytta_1.jpg

3. Utvalg av påleggssalater

Kjøp et utvalg av ferdige påleggssalater, men server dem i lekre skåler i stedet for plastbegrene de kommer i.

4. Lag spekefat

Legg et utvalg av spekemat og oster på et serveringsfat.

Slik lager du hotellfrokost på hytta_2.jpg

5. Ha drikke i karafler

Hell juicen over i karafler og ha gjerne flere ulike juicer å velge mellom.

6. Skjær opp frukt og grønnsaker

Lag et stort fatt med oppskårede frukt og grønnsaker. Velger du frukt og grønt i ulike farger, får du et lekkert fat som gjør godt både for opplevelsen og for kroppen.

7. Lag et dessertbord

Den søte avslutning er en viktig del av hotellfrokosten. Lag et fat med et utvalg av søt bakst, som croissanter med nougat, wienerbrød og donuts. Få flere ideer til sommerens kakebord her.

Slik lager du hotellfrokost på hytta_3.jpg

8. Sett på stemningsfull musikk

Musikk skaper stemning og er en stor del av hotellopplevelsen. Søk opp rolige morgenjazzlister der du streamer musikk, så får du den ultimate hotellstemningen.

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer