Vilkår konkurranse Norsk Fjellbrød/Fjols til fjells vinter 2020

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Vilkår konkurranse Norsk Fjellbrød/Fjols til fjells vinter 2020

  1. Konkurranseansvarlige
    Konkurransen arrangeres av Bakehuset AS.
  2. Om konkurransen
    Konkurranseperiode: 6. januar 2020 – 3. april 2020

Konkurransen foregår i digitale medier. Du deltar ved å gå inn på www.bakehuset.no/konkurranse og registrere dine svar på tre spørsmål, samt legge inn navn, postnummer/sted og e-post.

Vi trekker totalt 10 vinnere i to omganger som får et gavekort på kr. 2500,- fra Intersport.
- Fem vinnere kåres 21. februar 2020
- Fem vinnere kåres 3. april 2020

Vinnere blir trukket tilfeldig blant de som har deltatt og har registrert riktige svar. Det er kun mulig med en deltakelse per person per konkurranseomgang.

Vinnere blir kontaktet på e-post. Vinnere må respondere innen to uker for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen deltaker. Premien kan ikke byttes i penger.

Vinnere blir offentliggjort på bakehuset.no.

 

  1. Gyldig deltagelse
    Deltakere i konkurransen må være over 18 år.

PERSONVERNERKLÆRING FOR KONKURRANSEN: NORSK FJELLBRØD/FJOLS TIL FJELLS

Hvis du vinner konkurransen vil vi, eller de som hjelper oss med å gjennomføre konkurransen, ta kontakt med deg på e-post for å be om den informasjonen vi trenger, for å kunne gi deg premien du har vunnet. De personopplysningene vi ber om kan være navn, telefonnummer, adresse og andre opplysninger som kan være relevante for premien.

Vi er ansvarlig for personopplysningene vi mottar i forbindelse med konkurransen. Med mindre du har gitt et klart og tydelig samtykke til noe annet vil vi vil kun bruke personopplysningene dine for å gjennomføre konkurransen. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre hvis ikke vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lov, forskrift, myndighetsavgjørelse eller lignende.

Dersom du har gitt oss feil opplysninger, eller opplysningene dine endres, ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi får korrigert dette.

Dine personvernopplysninger blir kun brukt i konkurransesammenheng. Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har registrert om deg med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen, vi trenger opplysningene for å kunne dokumentere at konkurransen er gjennomført, eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt, herunder etter regnskapsloven.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter. 

Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig er Bakehuset AS. Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema på https://www.bakehuset.no/kontakt-oss/.

Facebook er ikke på noen måte involvert i konkurransen, hverken gjennom administrasjon, som sponsor, eller på noen annen måte.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer