Store endringer fra Bakehuset i brødhylla

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Store endringer fra Bakehuset i brødhylla

Norges største bakeri tar grep om brødsortimentet og lanserer nå flere nye brød med fokus på smak, kvalitet og grovhet.

Publisert

Brødsortimentet hos KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris vil dermed bli oppgradert med nye og spennende brødvarianter fra og med mandag 14. september.

- Brød er viktig for forbrukerne, og vi oppgraderer brødsortimentet for å sørge for at vi har det beste og mest spennende utvalget av dagsferske brød i NorgesGruppen butikk, sier Nan Furu-Bolstad, produktgruppesjef for brød.

Smak, kvalitet og utvalg

Det siste året har Bakehuset lagt ned betydelige ressurser i arbeidet med brødsortiment. Forbrukernes ønsker har lagt mye av grunnlaget for arbeidet i prosjektet. Brød som oppleves som saftige og smakfulle, lukter godt og ser bra ut har vært viktige kriterier, ved siden av å skape et bredt og godt utvalg med variasjon og flere ekstra grove brød.

Store endringer fra Bakehuset i brødhylla_nett.jpg

- Vi har jobbet med sortimentet gjennom tydeliggjøring av konsepter og mer utdypet informasjon på brødposene og tatt høyde for trender i markedet, sier Furu-Bolstad.

Våre Groveste og Bakerens Utvalgte

Selv om brødhylla fremstår som annerledes med mange nye varianter, er fremdeles mange av de mest populære brødvariantene å finne i samme poser. Det skal være lett for forbrukerne å orientere seg og finne det brødet de er på jakt etter. Endringene innebærer i stor grad to nye brødserier med til sammen 12 nye varianter.

Våre Groveste er en serie hvor alle brødene har over 80% grovhet, mye fiber, nøkkelhullsmerket og med mindre salt. Bakerens Utvalgte er en serie med premium brød hvor råvarer, prosess og tid spiller en vesentlig rolle for smak, saftighet og kvalitet.

Les mer om brødseriene: Bli kjent med våre nye brød

Innsats og bakeglede

Gjennom prosjektet er det blitt testet og smakt mange ulike varianter, og ikke minst prøvebakt utallige brød i ovnene rundt i landet på Bakehusets bakerier.

- Vi er stolte av den fagkompetansen bakerne våre har på brød og uten hvert enkelt bakeri sin innsats og glød hadde dette prosjektet ikke vært mulig å få til. Nå ser vi alle frem til å vise frem den nye brødhylla og et sortiment som er tatt et skritt videre med tanke på kvalitet og utvalg, sier Furu-Bolstad.

Relevante produkter