Fiskeburger med fries

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Fiskeburger med fries

over 20 min

Lunsj, Middag

Ingredienser

  • Hamburgerbrød
  • Fiskekake av steinbit, torsk eller kolje
  • Rømme
  • Persille
  • Hvitløk
  • Crispisalat
  • Rødløk
  • Squash eller agurk
  • Potet eller søtpotet

Slik gjør du

  1. Varm fiskekaken i pannen eller på grillen.
  2. Lag en dressing av rømme, finhakket persille og litt finhakket hvitløk.
  3. Legg crispisalat i bunn, topp med dressing og rød løk.
  4. Legg på den varme burgeren og tynne skiver squash eller agurk.
  5. Server med hjemmelagde fries av potet og søtpotet.

 Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer