Brioche-serien

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Brioche-serien

Et konsept bestående av Briochetoast, Brioche pølsebrød og tre varianter Brioche burgerbrød. Produkter av premium kvalitet både på smak og utseende!

Produktene i serien henter inspirasjon fra det klassiske bakverket brioche. Bakehusets produkter er bakt med smør og surdeig. Resultatet er lette, luftige og saftige produkter, med den gode smaken og den gyldne fargen - for å heve ethvert måltid.

Merkevareside_BRIOCHE_hoved.JPG

Produktene i serien

Brioche Toast - nyhet: Toast med det lille ekstra! Brioche Toast er en god og fyldig toast bakt med meierismør og et etterlengtet supplement i toastsortimentet. Brioche Toast er nyeste tilskudd i Briocheserien.

Merkevareside_BRIOCHE_toast.JPG

Brioche Pølsebrød 6pk: Brioche pølsebrød - saftige og smakfulle! Briocheserien lages med meierismør, noe som gir en luftig tekstur. Pølsebrødene kan varmes lett på grillen eller i ovnen.

Merkevareside_BRIOCHE_pølsebrød.JPG

Brioche Burgerbrød sesam 4pk: Brioche burgerbrød toppet med sesam - saftige og smakfulle! Burgerbrødene kan varmes lett på grillen eller i ovnen.

Brioche Burgerbrød 6pk: Brioche burgerbrød - saftige og smakfulle! Burgerbrødene kan varmes lett på grillen eller i ovnen.

Brioche Mini Burgerbrød 6stk - nyhet: Brioche mini burgerbrød! Passer perfekt som venteburger eller til tapasmåltidet. Burgerbrødene kan varmes lett på grillen eller i ovnen.

Merkevareside_BRIOCHE_burgerbrød.JPG

Brioche er bakt for å gi deg det lille ekstra, og den eksklusive følelsen på ditt eget kjøkken.