Vil du jobbe hos oss?

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Vil du jobbe hos oss?

I Bakehuset har vi et energisk og engasjert arbeidsmiljø, og trenger stadig nye medarbeidere på alle nivåer og arbeidsområder, både til administrative og operative stillinger.

Vår organisasjon er preget av et energisk og engasjert arbeidsmiljø, og vi trenger stadig personer med fagbrev eller erfaring fra disse områdene: Bakere, konditorer, mekanikere, sjåfører eller andre relevante erfaringer innen næringsmiddelindustri.

Som baker eller konditor får du muligheten til å jobbe i Norges største fagmiljø i bransjen, samt å påvirke, engasjere og videreutvikle vår bakst og våre produkter. Vi har 11 lokale bakerier og sysselsetter fagkompetanse i store deler av landet.

Vi legger vekt på kompetanseutvikling og fagkunnskap, og oppfordrer og bidrar til at våre ansatte får fagbrev.

Marianne Røysland, konditor

Marianne er utdannet konditor og tok fagprøven i 2001. Hun er ansatt ved konditoriet Møllhausen på Furuset i Oslo. Marianne er kreativ, liker å jobbe med hendene og foretrekker å se raske resultater.  Det var derfor konditorfaget var et naturlig valg. Hun er et konkurransemenneske og har gjennom deltakelse i blant annet Ung NM for konditorer og Årets kake fått utfordret dette.

–  Konditoryrket åpner opp for både kursing og etterutdanning og gir gode muligheter for å klatre i systemet.

Marianne starter tidlig om morgenen, i tillegg rullerende søndagsjobbing. Da har hun ettermiddagen fri og kan være sammen med venner og familie.

– Gjennom jobben som konditor er jeg med på å gjøre andre mennesker glade, for de som feirer bursdag, barnedåp og bryllup. Bryllupskaker er spesielt gøy. Da får jeg mulighet til å være ekstra kreativ.

Eirik Hegna Berge,  baker

Bilde av Eirik Hegna Berge, baker

Erik jobber som baker på Møllhausen i Oslo.  Det var hans store interesse for matfaget som var årsaken til at han bestemte seg for å bli baker.

– Bakerfaget gir en fin innsikt i hvordan ting fungerer på innsiden, hvordan baksten utvikles, lages og gjøres klar for utsending til butikkene.  Jeg er med på å bidra til at folk får mat på bordet, og det gir en god følelse.

Å jobbe som baker kan være både hektisk og krevende. Kundene skal ha det beste produktet og Erik jobber kontinuerlig med å sørge for at brødene har optimal kvalitet. Han fremhever at Bakehuset har et mangfoldig arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer som stiller opp for hverandre.

– Det er viktig at vi lager mat i Norge og ikke importerer så mye. Jeg anbefaler  bakerfaget til alle unge som har interesse for mat!

 

Se også http://www.jobbimatbransjen.no
Har du spørsmål, kontakt HR-avdelingen i Bakehuset på telefon 22 88 03 00, eller mail: hr@bakehuset.no
For ledige stillinger klikk her

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer