Vil du jobbe hos oss?

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Vil du jobbe hos oss?

I Bakehuset har vi et energisk og engasjert arbeidsmiljø, og trenger stadig nye medarbeidere på alle nivåer og arbeidsområder, både til administrative og operative stillinger.

Se våre ledige stillinger klikk her.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset en «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell».

Vil du jobbe hos oss4.JPG

Vår organisasjon er preget av et energisk og engasjert arbeidsmiljø, og vi trenger stadig personer med fagbrev eller erfaring fra disse områdene: Bakere, konditorer, mekanikere, sjåfører eller andre relevante erfaringer innen næringsmiddelindustri.

Som baker eller konditor får du muligheten til å jobbe i Norges største fagmiljø i bransjen, samt å påvirke, engasjere og videreutvikle vår bakst og våre produkter. Vi har 11 lokale bakerier og sysselsetter fagkompetanse i store deler av landet.

Vi legger vekt på kompetanseutvikling og fagkunnskap, og oppfordrer og bidrar til at våre ansatte får fagbrev.

I Bakehuset har vi en humørfylt og uformell kultur, vi skårer godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø, har lav turnover og godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen.

Har du spørsmål, kontakt HR-avdelingen i Bakehuset på telefon 22 88 03 00, eller mail: hr@bakehuset.no

Relevante artikler