Hauge & Lindaas

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Hauge & Lindaas

Bakehuset Hauge & Lindaas nærmer seg 100 år! Det ble startet i 1924, da bakermestrene Olai Hauge og Nils Lindaas gikk sammen om å kjøpe Haugesund kommunale bakeri i Flotmyrgata.

Se vårt produktsortiment:

På den tiden var Haugesund selveste sildehovedstaden i Norge og lukten av sild var nok et fremtredende trekk ved byen. I dag er mye av sildeindustrien borte, men fortsatt snakker folk som husker det hvordan Hauge & Lindaas bakeri spredte den gode duften av nybakte brød midt i sildelukten.

Bakeriet vokste og ble bygget ut i 1987. I 1989 ble det herjet av en stor brann som ødela store deler av de gamle bygningene, men bakeriet kom raskt på plass i et nybygg på branntomten. Hauge & Lindaas ble overtatt av  Bakers i 2004.

Vi leverer bakervarer fra Stord i nord til Boknafjorden i sør. Våre lokale spesialiteter er Franskbrød, Grovbrød med sirup og Spleisebrød.

Hilsen Bakerisjef
Olav Sævereid

Hauge & Lindaas

Øvregate 161, 5525 Haugesund

Ring oss på 52703200
Åpent hverdager mellom 08-16

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer