Heba

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Heba

Bakehuset Heba var opprinnelig fem bakerier fra Moelv og Hamarområdet, som slo seg sammen til et nytt felles bakeri på slutten av 1970-tallet.

Se vårt produktsortiment:

Navnet Heba er en forkortelse for Hedemarksbakeriet. Det nye bakeriet flyttet etter hvert inn i nytt bygg i Brummunddal. Foruten brød ble vi spesialister på pølse- og hamburgerbrød, som tidlig ble en stor suksess. I 1987 gikk også Gjøvik Bakeri inn bakeriet. I 1989 ble vi en del av Bakers. I dag leverer vi ferske brød og kaker til dagligvarebutikkene i Hedemark og Oppland, mens våre gode pølse- og burgerbrød selges over hele landet. De lokale brødene som vi baker er Gulrotbrød og Birkebeinerbrød.

I september 2018 fikk Bakehuset Heba omfattende skader i en brann, og vi er ikke i stand til å levere bakervarer fra bakeriet i nær fremtid. Vi vurderer nå hvor stor andel av bakeriet som må ombygges, eller bygges opp på nytt. Inntil vi er leveringsklare fra Bakehuset Heba vil kundene få levert ferske bakervarer fra Bakehuset Møllhausen.

Hilsen Bakerisjef
Tor Arne Blakarstugun

Heba

Jemtlandsvegen 5, 2380 Brumunddal

Ring oss på 62330400
Åpent hverdager mellom 08-16

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer