Møllhausen Økern

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Møllhausen Økern

Møllhausen ble startet av Johan Møllhausen i 1853. Fra den første adressen i Karl Johans gate 17, vokste virksomheten til å bli Norges største bakeri, konditori og restaurantkjede opp gjennom 1900-tallet. I årenes løp ble selskapet en del av Bakers. Det er derfor et tradisjonsrikt navn som nå føres videre. Bakehuset Møllhausen har to avdelinger.

Avdeling Økern

Møllhausen Økern i Oslo er Bakehusets største bakeri, og er et bakeri med lange tradisjoner. Selv om det er stort, er det på mange måter mange små bakerier under samme tak, hvor vi baker brød, boller, rundstykker og wienerbrød.

Ved Bakehuset Møllhausen lager vi alle de populære brødtypene og  lokale klassikere som Markabrødet, Grovbrød og Vålerengabrødet.

Hilsen bakerisjef
Arild Aamodt (Avd.Økern)

Møllhausen Økern

Eikenga 21, 0579 Oslo

Ring oss på 22880399
Åpent hverdager mellom 08-16

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer