Trondheim

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Trondheim

Bakehuset Trondheim har røtter langt tilbake i forrige århundre. Velsmakende brød og bakervarer til innbyggerne i Trøndelag!

Se vårt produktsortiment:

Reidar Helgesen Sr etablerte Helgesens Bakeri og Konditori i Ilevollen 9 i 1932. Sønnen Ørvar Helgesen kjøpte Trondheim Kommunale Bakeri i Brattørgate, som hadde vært i kommunal eie fra 1917 til 1959. Året etter åpnet Brødfabrikken A/S i det samme anlegget. I 1973 åpnet Baker Helgesen sitt store og nybygde bakeri på Tunga i Trondheim under navnet Brødfabrikken A/S. Dette var da Trøndelags mest moderne bakeri. Brødfabrikken A/S ble solgt til Baker Brun i Bergen i 1991, før det ble kjøpt av Bakers AS i 1993. Bakehuset Trondheim åpner nytt bakeri på Tiller i 2022.

Bakehuset Trondheim baker brød og bakervarer som du finner i dagligvarebutikken. Det populære Åfjordbrødet som våre egne bakere laget oppskriften til er en lokal klassiker. Vi lager også wienerbrød, skolebrød, baguetter og bakervarer med ost. I tillegg er vi veldig stolte av vårt konditori som baker kaker til små og store anledninger.

 

Trondheim

Østre Rosten 107, 7093 Tiller

Ring oss på 73848850
Åpent hverdager mellom 08-16

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer