Trondheim
Bakehuset Trondheim har sine røtter langt tilbake i forrige århundre. Da kom bakersønnen Magnus Helgesen fra Egersund til byen. Der åpnet han Rosenborg bakeri i 1902.
Se vårt produktsortiment:
Han fikk 12 barn, som alle førte bakertradisjonene og arbeidet i bakerier og bakeriutsalg videre. Fire sønner ble bakermestre og åpnet flere bakerier.
I 1971 åpnet Baker Helgesen sitt store og nybygde bakeri på Tunga i Trondheim under navnet Brødfabrikken. Dette var da Trøndelags mest moderne bakeri. Brødfabrikken ble solgt til Baker Brun i Bergen i 1991, før det ble kjøpt av Bakers i 1993.
I alle år har vi bakt ferske og velsmakende brød til innbyggerne i trivelige Trøndelag. I Bakehuset Trondheim baker vi brød til dagligvarebutikkene rundt oss, ikke minst det populære Åfjordbrødet som våre egne bakere laget oppskriften til. Vi lager også wienerbrød, skolebrød, baguetter og bakervarer med ost. I tillegg er vi veldig stolte av vårt konditori som baker kaker til små og store anledninger.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Din melding har blitt sendt.